Na Puringaju su svečano otvorene nove prostorije HKUD-a 'Hercegovac'. Jerko Sesar predsjednik HKUD-a 'Hercegovac', izrazivši zadovoljstvo novim prostorijama društva, zahvalio je Općinskom načelniku Miri Kraljeviću, predsjedniku Vlade ŽZH Zdenku Ćosiću i ravnateljici Zavoda Svete obitelji Vesni Ćužić koji su najzaslužniji za dobivanje prostorija na korištenje. 

Društvo za zaštitu okoliša i kulturno povijesnog nasljeđa Zapadna Hercegovina - EKO-ZH zajedno s Razvojnom agencijom Županije Zapadnohercegovačke ? HERAG, prošlog su vikenda organizirali drugu praktičnu radionicu u Borku pod nazivom ?Mogućnosti i načini ugradnje pločastog vapnenca u različite objekte?.

U organizaciji Inicijative za Široki Brijeg, i ove godine se organiziralo humanitarno božićno druženje ?Što ti možeš učiniti za Božić?. Kroz tri večeri posjetitelji su mogli kušati kuhano vino, jela s roštilja, uštipke, fritule, mogli su pogledati i kupiti radove studenata likovne akademije u Širokom Brijegu

Večernji list BiH, pod uredničkom palicom našeg Joze Pavkovića, je po 13. put organizirao Večernjakov pečat, događaj koji okuplja mnoga poznata lica iz društvenog, kulturnog, sportskog, političkog i duhovnog života. Osobe koje žive ili rade u Bosni i Hercegovini i koje su porijeklom iz naše države bivaju nagrađene za svoja postignuća i uspjehe prestižnom nagradom, Večernjakovim pečatom.

Više od mjesec dana je trajala pauza za naše folkloraše, odnosno od putovanja u Ilok, kad su početkom mjeseca rujna pohodili u najzapadniji grad u Hrvatskoj, sve do ovog tjedna kad su ponovno krenule probe.