Četvrtu godinu za redom mještani sela Dobriča i Prova pred mjesnom crkvom sv. Josipa organizirali su manifestaciju o kojoj gosti i domaćini govore samo u superlativu.
Počelo je procesijom od crkve do kapelice. Zaustavili su se pred spomenikom poginulim u ratovima, pomolili se, zapalili svijeće i položili vijenac.

Tu je ispisano 68 imena, no ova župa je dala 365 heroja u obranio domovine. Uslijedilo je misno slavlje koje je predvodio fra Bože Radoš uz koncelebraciju fra Mile Vlašića.Sve je počelo 2011. godine, kada se proslavljala stota godišnjica zavjetne kapelice sv. Ante, koja je tom prigodom dobila i česmu, ali i uređen okoliš. Od tada, iz godine u godinu, manifestacija pod nazivom "Sveti Ante čuvaj vrila naša" postaje sve bolja i prerasta u jednu od vodećih manifestacija u ovom kraju. Teško je procijeniti broj nazočnih, ali nije teško reći kako su svi na kraju ostali zatečeni odličnom priredbom i domjenkom te odličnom organizacijom.
Kratki pozdravi, a nakon toga program je otvorio domaćin HKD "Vrila" s koreografijom Splitskih plesova. U kulturnoj večeri nastupili su i HKUD "Mokro", HKUD "Linđo", HKUD "Naši korijeni", guslar Mate Anić te etno skupina "Sinovi Hercegovine".
Sve je završilo večerom i bogatom tombolom a voditeljica programa Višnja Spajić pozvala je goste na proslavu i iduće godine.