Koordinacija svih kulturnoumjetničkih društava u općini Široki Brijeg je prošlog vikenda organizirala treću po redu dječju večer folklora koja je u programu Brijeških zvona. Dvorana kina Borak je i ove godine bila domaćin razigranim i raspjevanim mališanima, članovima širokobrijeških KUD-ova iz Turčinovića, Rasna, Mokrog, Jara, Ljutog Doca, Knešpolja,  Crnča, Dobrkovića i Kočerina.

Razne koreografije koje su djeca izvodila na pozornici širokobriješkog kina, pratili su njihovi roditelji, ostali članovi obitelji i prijatelji koji su ponovno napunili kino dvoranu do posljednjeg mjesta.
Dobna granica učesnika koji su nastupali se spuštala i do 3 godine što je bilo zanimljivo za vidjeti kako djeca već kao mala igraju korake truse. Ne puno stariji su svirali usnu harmoniku, pjevali i započimali bećarce što je potvrda da se sa djecom radi odnosno da uče i upijaju od starijih članova svojih društava.
Druženje se nastavilo u Dogani gdje su voditelji djeci osigurali sendviće i sokove a razna kola su držala razigranu i veselu atmosferu do kasnih večernjih sati.