Hotel ?Park? u Širokom Brijegu sinoć je, 14. listopada, bio domaćin svečanosti dodjele ?Zlatne ugostiteljske krune?, prestižne nagrade u industriji hotelijerstva i gostoprimstva te općenite promocije turizma u našoj državi. Organizator ovog velikog državnog događaja je Udruženje udruga hotelijera i restoratera (UHR) BiH.

Presjednik udruženja g. Amir Hadžić je za naš portal izrazio zadovoljstvo hotelskim ambijentom, ponudom i uslugom te općenitom ceremonijom dodjele nagrada. Također je naglasio da su uistinu odlučivale nijanse među kandidatima u pojedinim kategorijama te da je općenita grana ugostiteljstva u Bosni i Hercegovini na visokoj razini.

Hotel ?Park? je odnio nagradu najboljeg u BiH u kategoriji hotela do 100 ležaja. Projekt ?Večernjakov pečat? na čelu s Jozom Pavkovićem je također primio nagradu za promoviranje gospodarskih, znanstvenih i društvenih dostignuća.

Pokrovitelji nagrada su bili ministarstva okoliša i turizma Federacije Bosne i Hercegovine te Republike Srpske. Ukupno se dodijelilo 28 nagrada u različitim kategorijama a sve to su popratile i kamere triju televizija i to BHTV, FTV i RTRS.
Voditelji programa su bili Rosanda Zovko i Darko Košavić voditelj ekipe ?Gastro kutka?, emisije BHTV-a, koja je također bila nazočna svečanosti gdje su popratili razne specijalitete što su ih na licu mjesta predstavljali šef kuhinje hotela ?Park? g. Vedran Glavaš i Mirzet Kovačević ispred hotelskog restorana ?Rimski Most? iz Sarajeva.

Vlasnik hotela "Park", ujedno i predsjenik KUD-a "Brda" iz Izbična, g. Miljenko Crnjac, je omogućio članovima našeg društva da budu sudionici ovog velikog događaja i to čak sa svojim nastupima. Tako su se ?Brđani? predstavili kolima zapadne Hercegovine te Linđom što je izmamilo velike pljeskove nazočnih.
Uz zvuke lokalnog glazbenog sastava dodjela ?Zlatne ugostiteljske krune? je u Širokom Brijegu odnijela epitet uistinu prekrasne svečanosti.

zlatna_kruna1

zlatna_kruna2

zlatna_kruna4

zlatna_kruna5a

zlatna_kruna5b

zlatna_kruna6

zlatna_kruna7

zlatna_kruna8

zlatna_kruna9

zlatna_kruna10

zlatna_kruna12

zlatna_kruna13zlatna_kruna15

zlatna_kruna16

zlatna_kruna18

zlatna_kruna19

zlatna_kruna21

zlatna_kruna22

zlatna_kruna24


Vjeko Pavković,
Tihomir Crnjac